Farmacie Sighisoara- www.farmacia-rubin-sighisoara.ro, Farmacia Rubin Sighisoara- Despre noi

Despre noi | Site map | Contact
Despre noi
Servicii
Galerie foto
Contact
Echipa
Prepararea capsulelor ca forme farmaceutice
Istoria farmaciei sasesti din Sighisoara
Curs valutar BNR
2024-01-24
1 EURO = 4.9767 LEI
1 USD = 4.5780 LEI

Despre noi

       D-l farmacist primar Veress László a pus piatra de temelie a primei farmacii private din Sighișoara de dupa 1989, el fiind conducătorul acesteia și în prezent.
       În perioada 1991-2000 farmacia a funcționat pe strada 1 Decembrie iar în anul 2000 s-a mutat pe strada Gării, unde funcționează și actualmente.

       După terminarea studiilor de specialitate (5 ani de facultate, 2 ani de specializare-rezidenţiat), d-l Veress Zsombor a devenit colaborator, iar din anul 2007 asociat şi administrator. Astfel firma a devenit cu adevărat o asociație familială, în cadrul căreia fiul preia cunoştiinţele profesionale bazate pe experienţa acumulată de-a lungul anilor.
       În cadrul tratamentului nostru farmaceutic punem un accent deosebit pe individ, pe servirea cât mai diversificată a pacienților, dar și pe educația populației după normele moderne de sănătate.

       Elaboratele și preparatele noastre magistrale individuale sunt recunoscute în medicina locală.

       Noi ne-am propus să protejăm tradiția nobilă de farmacist în deceniile care urmează, ținând cont de descoperirile științifice din sec. XXI, transmițând cunoștințele noastre generațiilor următoare.
Despre noi | Servicii | Galerie foto | Email | Contact
Copyright © 2011 Farmacia Rubin. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro dev by StaHo